Kryefaqja Etiketat Facebook

Etiketim: Facebook

Përmbledhje me shkrime dhe këshilla se si ta shfrytëzoni më mirë rrjetin social Facebook dhe kanalet e tjera të lidhura me të si Instagram, etj.

Pse duhet të krijoni shkrime ndëraktive për faqen tuaj

Nëse synoni t'i sillni dhe mbani vizitorë në faqen tuaj, atëherë ky shkrim shqyrton një nga teknikat se si t'i bëni shkrimet më ndëraktive...

Fuqia e reklamës në mediat sociale

Ndryshe nga mediat tradicionale (televizioni, radio, gazeta, etj.), mediat sociale (shoqërore) janë media e popullit ku çdokush dhe cilido person ka mundësinë të ngrejë...

Pse biznesi juaj duhet të ketë një blog?

Bizneset shqiptare po e kuptojnë me rritme të shpejta nevojën e një faqeje biznesi në internet. Madje gjithnjë e më shumë po shohim faqe...

7 këshilla si të gjeni punë nëpërmjet internetit

Karrierë - Kriza e ka bërë gjithnjë e më të vështirë gjetjen e një pune. Por një ndihmë, sipas specialistëve të punësimit, mund të vijë...

Biznesi: Sa vlen koha e fansave tuaj në Facebook?

Sipas Facebook, synimi i “News Feed” është që përdoruesve t’u shfaqen postimet dhe të rejat që kanë më shumë rëndësi për ta. Ndaj, rishtazi...

Pse Facebook ka filluar spastrimin e “Like”-ve nga faqet publike në...

Thënë ndryshe, nëse keni vënë re një rënie të beftë të numrit të fansave në faqen tuaj në Facebook atëherë gjasat janë që sapo...

Pse vendosa të krijoj një profil publik në Facebook?

Unë nuk jam një person i mirëfilltë publik, ndonëse në mjaft raste kam pasur mundësinë të dal në medie apo programe të ndryshme. Por...

Si ta përdorni Facebook-un për të sjellë klientë!

Shumica e postimeve që bëhen në Facebook janë thjesht informative apo zbavitëse dhe nuk kanë për synim tjetër veç se të marrin ndonjë “Like”...
>