Pse vendosa të krijoj një profil publik në Facebook?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2489 lexime


Unë nuk jam një person i mirëfilltë publik, ndonëse në mjaft raste kam pasur mundësinë të dal në medie apo programe të ndryshme. Por nevoja e krijimit të një profili publik në dallim nga një profil personal në Facebook ishte kryesisht nevoja për t’i përbashkuar interesat dhe përfshirjet e ndryshe të miat në një faqe e cila do më lejonte t’i mbaja të ndara gjërat personale (siç janë fotot familjare në profilin tim) me fotot nga aktivitete apo nisma të ndryshme në të cilat jam pjesë.

Gjithsesi, kjo lidhet shumë me krijimin dhe mbajtjen e një profili profesional brenda medieve sociale si Facebook.

Linku direkt: https://www.facebook.com/plaku.al/

Sfida në vazhdim

Në morinë e faqeve dhe profileve që duhet të menaxhoj/monitorojë çdo ditë tani kam edhe një detyrë tjetër “të vockël” që sigurisht kërkon kohën, energjinë dhe përqendrimin e vet. Por duke pasur parasysh që projekte si ky nuk bëhen vetëm për momentin, mbetem i bindur se do t’ia vlejë investimi.

Avantazhet në krijimin e një faqeje zyrtare në Facebook për veten si individ

Kjo do ishte një listë e shkurtër:

  • Ndarja e profilit personal nga ai publik dhe gjithëpërfshirës
  • Tërheqja e një game më të gjerë ‘ndjekësish’ apo fansash
  • Prezantim projektesh, produktesh dhe shërbimesh (pra marketing)
  • Reklamim i shërbimeve të ndryshme që ofroj si konsulent
  • Mbështetje dhe prezantim i kauzave që dua të mbështes publikisht,

Diskutim

Çfarë mendoni, kam bërë mirë apo jo ? Do i vlerësoja shumë sugjerimet/komentet tuaja…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Video: Si të shihni prirjen e kërkimeve me Google Trends

Video: Si të shihni prirjen e kërkimeve me Google Trends

Si të arrini një audiencë të lartë me një fushatë marketingu

Si të arrini një audiencë të lartë me një fushatë marketingu

Testimi A/B: Si ta rrisni performancën e marketingut tuaj me metoda shkencore

Testimi A/B: Si ta rrisni performancën e marketingut tuaj me metoda shkencore

Ja pse mesazhet tuaja me email përfundojnë në SPAM?

Ja pse mesazhet tuaja me email përfundojnë në SPAM?
>