fbpx

RE: Përmbledhje me komentet & sugjerimet tuaja!

Nga: Elvis Plaku9 Tetor 2015 | 0 komente


Këtë javë (të mërkurën, datë 7 tetor) ju dërguam një mesazh individual ku kërkuam opinionin apo sugjerimet tuaja në lidhje me faqen dhe shkrimet që botohen këtu.

Në radhë të parë desha të falënderoj publikisht të gjithë ata prej jush që morët mundimin dhe kohën për të na shkruar me komentet/sugjerimet dhe vërejtjet tuaja aq të vyera.

Duke dashur që t’i ndajmë ato edhe me lexuesit e tjerë, po i përmbledhim si më poshtë:

------ PROMO -------
--------------------
  • Të gjitha ata prej jush që na shkruat, u shprehët mjaft pozitivisht për vlerën e shkrimeve dhe rubrikave.
  • Disa prej jush u angazhuat që të jeni më aktiv me komente/sugjerime në të ardhmen.
  • Një prej jush (me adresë në Yahoo.com) u shpreh se linket e shkrimeve në Email nuk ishin të klikueshëm, ndaj na njoftoni nëse keni probleme të njëjta.

Ndër tematikat që u sugjeruan ishin:

  • menaxhimi i projekteve
  • menaxhimi i ngarkesës/stresit/efikasitetit në punë
  • ndërtimi i një biznesi të vogël
  • mundësitë e për vetëpunësim
  • ide biznesi
  • biznesi social

Duke dashur ta lëmë këtë rubrikë të hapur, ju ftojmë që të kontribuoni edhe publikisht me komentet/sugjerimet tuaja këtu poshtë.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO

Uebinar: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO
>