Prezantim: Fuqizohuni nëpërmjet medias se re

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2536 lexime


Me date 9 maj, pata nderin të trajnoj një grup përfaqësuesish nga organizata ambientaliste që operojnë në Shqipëri. Tematika e trajnimit (teorik dhe praktik) eksploronte potencialin e përdorimit të medias së re për të rritur efikasitetin, informimin dhe ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me punën që ata bëjnë rregullisht në terren si dhe çështje mjaft të rëndësishme që lidhen me ambientin.

Pjesen teorike te prezantimit tim do e gjeni ketu: https://sfidabiznesi.com/prezantim-fuqizohuni-nepermjet-medias-se-re/#sfidabiznesi

Posted by Sfida Biznesi on Tuesday, May 19, 2015

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source
>