Prezantim: Çfarë ndodh tani që bleva domain-in .AL ?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2525 lexime


E gjetët domain-in që deshët, më pas e regjistruat por tani çfarë ndodh?

Ka një numër në rritje personash të cilët kanë regjistruar një adresë me .al apo .com dhe më pas e kanë lënë atë në pritje. Por nëse ju nuk vendosni të bëni diçka me domain-in tuaj, atëherë ajo adresë është praktikisht ‘pa vlerë’ deri në momentin që ju vendosni të ndërtoni edhe një faqe interneti.

Ndërtimi i faqes në internet ju lejon ta shfrytëzoni në maksimum potencialin informues dhe ekonomik të adresës që keni zgjedhur për biznesin, organizatën apo qoftë edhe për hobin tuaj.

Por kjo, me sa duket, është edhe pjesa më e vështirë për ata prej jush të cilët dukshëm nuk kanë arritur ta realizojnë synimin e tyre pasi e kanë lejuar adresën e tyre, jo vetëm që të qëndrojë bosh (pa një faqe interneti), por madje edhe të skadojë fare si domain (shih shembuj te faqja Expired.al).

Në gjykimin tonë, pengesat apo sfidat kryesore janë dy:

  1. Zgjedhja e paketës së hostimit
  2. Ndërtimi i faqes tuaj në internet

Fillimisht, duhet të pranojmë se ‘sfida e parë’ (hostimi) është më e lehtë se sa ajo e dyta (ndërtimi i faqes në internet). Prandaj, do përpiqemi t’ju japim disa këshilla praktike se si mund ta vini në jetë potencialin e domain-it që ju keni regjistruar.

Lexoni shkrimin origjinal: https://webhostblog.al/cfare-ndodh-tani-qe-bleva-domain/

Ose shfletoni prezantimin e plotë këtu poshtë:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source
>