VIDEO LEKSIONI 3/5


3. Dy mënyra si të rrisni listën tuaj

Në këtë video leksion të tretë do të mësoni:

  • ​Si të krijoni listën tuaj të parë me informacionet e duhura,
  • Dy mënyrat e para si të rrisni listën e abonentëve tuaj (individualisht dhe duke i importuar)

A ju vlejti ky leksion? Çfarë sugjerimesh apo pyetjesh të tjera keni?

>