Fillesat
Video

Kurs: Filloni marketingun tuaj me email

5 Leksione Bazat

Përshkrimi i kursit

Duhet sqaruar se marketingu me email (email marketing) nuk është thjesht kanali më i vjetër i komunikimit virtual por studimet vërtetojnë se ai vijon të mbetet ndër kanalet më efikase të marketingut për bizneset, organizatat dhe sipërmarrjet e ndryshme online dhe offline.

MailChimp është aktualisht ndër platformat apo shërbimet më të njohura për ofrimin e marketingut me email, ndaj edhe e kemi zgjedhur si shembull për video leksionet e këtij trajnimi mbi Marketingun me Email.

5 video leksionet mbi MailChimp janë të ndara që t'ju ndihmojë të ndërtoni infrastrukturën e nevojshme për të filluar ta përdoni marketingun me email për nevojat e biznesit/organizatës tuaj me MailChimp, si një nga platformat më të njohura aktualisht.

Filloje kursin

1. Si të krijoni llogarinë tuaj në MailChimp?

Në këtë video leksion të parë do të mësoni:

  • si të krijoni llogarinë tuaj në faqen e MailChimp.com
  • funksionet kryesore të MailChimp.com
Hape leksionin

2. Si të krijoni listën tuaj të parë

Në këtë video leksion të dytë do mësoni:

  • si të krijoni listën tuaj të parë në MailChimp, 
  • seksionet kryesore për menaxhimin e MailChimp.
Hape leksionin

3. Dy mënyra si të rrisni listën tuaj

Në këtë video leksion të tretë do të mësoni:

  • ​Si të krijoni listën tuaj të parë me informacionet e duhura,
  • Dy mënyrat e para si të rrisni listën e abonentëve tuaj (individualisht dhe duke i importuar)
Hape leksionin

4. Si të punoni me formën kryesore të abonimit?

Në këtë video leksion të katërt do të mësoni:

  • si të krijoni dhe ndryshoni formën tuaj të abonimit
  • si ta shpërndani atë lehtësisht me email, etj.
Hape leksionin

5. Si të krijoni & përdorni format e trupëzuara/integruara?

Në këtë video leksion të pestë do mësoni:

  • si të krijoni dhe përdorni format e trupëzuara
  • si t’i vendosni ato në faqen tuaj në pozicione të ndryshme
Hape leksionin
>