Si ta administroni biznesin tuaj me Open Source dhe NextCloud

Me regjistrim

Intermediate

Udhëzues

Udhëzues

Për Bizneset

1 Leksioni

0% I pafilluar

Nëse dëshironi të kuptoni më mirë se si mund të gjeni zgjidhje për nevojat tuaja të biznesit nëpërmjet softeve dhe platformave Open Souce, si dhe të kuptoni si mund t’i menaxhoni të dhënat e biznesit, projektit apo sipërmarrjes tuaj me privaci të plotë, atëherë ndiqni këtë prezantim, regjistruar gjatë një uebinari online.

Si ta administroni biznesin tuaj me Open Source dhe NextCloud

Me regjistrim

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Redon Skikuli

Redoni është një netizen i lindur në Elbasan dhe që aktualisht jeton në 41.3305N,19.7942E. Në vitin 2012 ai bashkëthemeloi Open Labs hackerspace dhe në vijim u angazhua në iniciativa si Open Source Conference Albania, Wiki Loves Monuments, CryptoParty Tirana, CopyFest Durrës dhe projekte të tjera që lidhen me kulturën e shpërndarjes dhe promovimit të dijes së hapur. Për më shumë se gjysëm dekade ai kontribuon vazhdimisht në projekte open source si OpenStreetMap, Wikipedia, ndërkohë që prej disa vitesh është Mozilla Tech Speaker. Profesionalisht ai është bashkëthemelues i Collective68 dhe Collective68.Cloud, kompani që ofron shërbime rreth teknologjive open source, platformave open data si dhe privatëcisë në internet. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>