Të ndryshme

Me regjistrim

Intermediate

Video

Video

Bazat

8 Leksione

0% I pafilluar

Video udhëzuese të ndryshme pa një tematikë unifikuese, por të krijuara sipas rasteve dhe nevojave të ndryshme.

Të ndryshme

Ky udhezues i shkurter ju tregon dy menyra se si mund te verifikosh linqet e thyera brenda nje faqe

Video lesson

Me regjistrim

Video lesson

Me regjistrim

Miq, kjo është një video e realizuar shumë shpejt, ku ju shpjegojmë sitë përdorni Skype Meet Now për nevojat e mësuesve me klasën e tyre ose sivend-takim i përbashkët pa pasur nevojë të instaloni Skype apo pasur llogari nëSkype.Për më shumë platforma dhe sugjerime të tjera ju ftojmë të vizitonifaqen tonë ku kemi publikuar shkrimin si të bëni video konferencë në grup:

Video lesson

Me regjistrim

Një video e shkurtër udhëzuese se si mund të regjistroheni për të ndjekur uebinaret periodike që zhvillohen te SfidaBiznesi.comKjo lloj video u jep një qartësi dhe siguri shtesë atyre që zgjedhin të regjistrohen si dhe sqaron ngërce që personat mund të hasin gjatë procesit të regjistrimit.

Video lesson

Me regjistrim

Nëpërmjet këtij udhëzuesi do mësoni si të përdorni shërbimin Google Trends për të kuptuar prirjet botërore dhe ato lokale në Google për terma specifikë.Shembulli që kemi zgjedhur për këtë video lidhet me pandeminë botërore, por ju mund ta përdorni këtë shërbim për çdo lloj termi tjetër që ju dëshironi ta hulumtoni.Ky shërbim është i vlefshëm vecanërisht për marketierët që duan të kuptojnë cilët janë termat dhe prirjet e konsumatorëve dhe vizitorëve në internet. 

Video lesson

Me regjistrim

Një udhëzues i shpejtë si të instalosh dhe konfigurosh shtojcën Google Site Kit në një faqe në Wordpress për të lidhur dhe konfiguruar disa shërbime nga Google si:Google AnalyticsGoogle Search ConsoleGoogle AdSensePageSpeed

Video lesson

Me regjistrim

Kjo eshte nje teknike SEO qe lejon Google te rendise te njejtin shkrim, te publikuar ne dy apo me shume faqe, sipas autoresise dhe prioritetit qe duhet. Ne rastin tone duam qe faqja A te marre vleren kryesore kundrejt faqes B, ne syte e Google. Video ju udhezon se si ta beni kete.

Video lesson

Me regjistrim

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>