Trajnim anglisht: Vlerat thelbësore të udhëheqjes

Me pagesë

Bazat

Video

Video

Bazat

5 Leksione

0% I pafilluar

Trajnim anglisht: Vlerat thelbësore të udhëheqjes

Me pagesë

Njihuni me folësin dhe temën e këtij trajnimi.

Video lesson

Me pagesë

Pse ju duhet të keni kurajo si udhëheqës në cilindo rol që mund të keni tani ose në të ardhmen.

Video lesson

Me pagesë

Si ndikon përulësia në stilin tuaj si udhëheqës dhe drejtues ekipesh?

Video lesson

Me pagesë

Si ndikon dashamirësia / përkujdesja në performancën e ekipit tuaj?

Video lesson

Me pagesë

Momentet e fundit ku pjesëmarrësit mundën të bënin pyetjet dhe folësi ndau shembuj shtesë nga eksperincat e tij.

Video lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Dan Biles

Dan Biles ka udhëhequr organizata të cilat kanë fituar çmime kombëtare gjatë karrierës së tij. Ai ka komanduar njësi ushtarake që kanë fituar disa herë çmimin "Best of the Best". Si aksioner kryesor i një firme inxhinierike civile, ai ka rritur performancën e saj në 75% të tregut në rajonin e saj. Gjithashtu, ai ka drejtuar një qark në shtetin e Floridës, i cili ka fituar 3 çmime, ku një prej tyre ishte "Vendi më i mirë për të punuar". Ai ka një rezume të pasur me arritje.

Dan dhe gruaja e tij, Mandy, u transferuan në Shqipëri në tetor 2022. Para se të vinin në Shqipëri, Dan ishte drejtues i bashkisë së një qarku në shtetin e Floridës, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në qarkun e tij, ai ishte përgjegjës për funksionimin e më shumë se 20 departamenteve dhe divizioneve të ndryshme me rreth 3,500 punonjës. Qarku ofron shërbime komunale për mbi 600,000 banorë me një buxhet prej rreth 2 miliardë dollarë në vit. Para kësaj detyre, Dan kishte zënë pozicione të tjera në administratën vendore, dhe ishte drejtues i një firme konsulencë inxhinierike. Karrierën e tij e nisi në Forcat Ajrore të SHBA-së, nga ku u pensionua si Kolonel pas 25 vitesh shërbim në Gardën Kombëtare Ajrore të SHBA-së.

Dan ka mbaruar studimet në Universitetin A&M të Teksasit, duke fituar një Bachelor në Shkencat e Inxhinierisë dhe një Master në Inxhinieri Civile."

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>