Tirana WordPress Meetup

Kurs i hapur (pa pagesë)

Bazat

Udhëzues

Udhëzues

Bazat

1 Leksioni

0% I pafilluar

Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet të enjten e parë të çdo muaji. Në çdo takim diskutohet për WordPress. Programi vendoset nga komuniteti dhe zakonisht në fund të çdo aktiviteti vendoset se për çfarë do të diskutohet në aktivitetin e rradhës. Nëse jeni të interesuar për një temë specifike ju lutemi të shkruani te grupi dhe sugjerimi juaj do merret në shqyrtim nga komuniteti.

Për të qenë pjesë e komunitetit nuk ka nevojë të jeni ekspert i WordPress pasi të gjithë janë të mirëpritur.

Ky është regjistrimi i plotë i sesionit që u zhvillua me Tirana WordPress Meetup, me datë 5 nëntor 2020, ku prezantues ishte Elvis Plaku. 

Tirana WordPress Meetup

Elvisi ndau për eksperiencën e tij me Wordpress nga viti 2004 deri tani dhe eksperiencat me editorët si dhe faqe ndërtuesit e ndryshëm (Editors & Page builders) që ofrohen për Wordpress. Sesioni ishte në formë diskutimi dhe mund ta shihni të plotë.

Text lesson

Më ndiqni

Rreth instruktorit

Elvis Plaku

Elvisi është sipërmarës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private në fushat e marketingut, komunikimit, publikimeve dhe ecommerce.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>