Këshilla biznesi, ide praktike dhe zgjidhje për ju si sipërmarrës dhe profesionistë në një epokë dixhitale!

Customers served! Mbi 20 shkrime Shkrime dhe keshilla!
Customers served! Mbi 20 kurse online Shkrime dhe keshilla!
Customers served! Mbi 20 të regjistruar Shkrime dhe keshilla!

Filtroni postimet tona 

SEO

SEO: 12 arsye pse lidhjet thyehen (broken links) dhe 14 mënyra si mund t’i riparoni ato për faqen tuaj!

Udhëheqja, Uebinar

Webinar anglisht: Vlerat thelbësore të udhëheqjes

Njoftime & Zhvillime

I keni parë kurset tona online?

Trajnime, Uebinar

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Uebinar

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Trajnime

Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

Trajnime

Trajnim: Marketing strategjik në internet

Uebinar

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Trajnime, Uebinar, Video

Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Njoftime & Zhvillime

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Trajnime

Trajnim: Siguria & privacia në internet

Uebinar

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Zhvillimi personal

Fuqia e vullnetit nuk funksionon

Blogu

7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Njoftime & Zhvillime

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Uebinar

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Ruaji të gjitha fotot, videot, dokumentat e tua online  për vetëm 4 kafe/muaj  duke filluar nga sot!

>