fbpx
I ndërmjetëm
Video

Si të arrini një audiencë të lartë për një uebinar dhe jo vetëm!

2 Leksione Intermediate

Përshkrimi i kursit

Nëpërmjet kësaj video ju tregojmë se si arritëm të regjistrojmë 180 pjesëmarrës për një uebinar që zhvilluam rishtazi mbi temën: Si të ndërtoni një strategji për krijimin e përmbajtjes së optimizuar për SEO me z. Granit Doshlaku nga agjencia Manaferra.com

Ky uebinar i tejkaloi të gjitha objektivat tona për nga numri i personave të regjistruar dhe pjesëmarrësve.

Ndaj, duke dashur ta ndajmë këtë eksperiencë edhe me ju, kemi krijuar një video trajnuese që ju tregon kanalet dhe elementët kryesorë që përdorëm për këtë aktivitet.

Përmbajtja e kursit

Hyrja

Kjo video është e disponueshëm vetëm për përdoruesit dhe anëtarët e regjistruar.

Ju lutem bëni 'login', 'regjistrohuni' ose kontaktoni administratorin e faqes për më shumë informacion.

Me regjistrim

Video e plotë

Video e plotë nga fillimi në fund.

Pen
>