• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Prezantime
  • /
  • Prezantim: Çfarë lloj hosti duhet të zgjidhni për faqen tuaj?

Prezantim: Çfarë lloj hosti duhet të zgjidhni për faqen tuaj?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente2438 lexime


Para disa kohësh u kërkuam lexuesve tanë që të votonin duke zgjedhur faktorët më të rëndësishëm në një shërbim hostimi. Ata votuan për ‘çmimin’, ‘suportin’, ‘lehtësia në përdorim’, si dhe kritere të tjera që në thelb përbëjnë një shërbim cilësor hostimi.

Ky shkrim ndërton mbi ato faktorë dhe njëherazi ju ndihmon të kuptoni karakteristikat dhe faktorët e tjerë që duhet të konsideroni kur jeni duke zgjedhur llojin e duhur të hostimit për faqen tuaj në internet.

Pavarësisht emërtimeve që kompanitë e ndryshme mund t’i vendosin paketave të tyre të hostimit, këto janë kategoritë kryesore të llojeve të hosteve nga të cilat ju mund të zgjidhni:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Prezantim: Si të bëni reklama ‘native’ për biznesin/organizatën tuaj?

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Uebinar me 20 qershor, 18:00 – Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të filloni me Google Analytics!

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source

Prezantim: Si të zhvilloni një biznes me Open Source
>