Kryefaqja Etiketat Karriera

Etiketim: Karriera

Shkrime me këshilla mbi organizimin në karrierën dhe punën.

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që...

Autore: Marguerite Ward, CNBCÇfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg)...

Përse rutina 8-orarëshe e punës nuk po funksionon

Dita prej 8 orësh punë u krijua gjatë revolucionit industrial si një përpjekje për të ulur numrin e orëve të punës manuale që punonjësit...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>