Kryefaqja Etiketat Me te lexuarat 2017

Etiketim: Me te lexuarat 2017

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që...

Autore: Marguerite Ward, CNBCÇfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg)...

Shkrimet më të lexuara të 2017-ës

Këtë fundvit një nga gjërat që morëm sërish përsipër të analizojmë ishin ato që mund të konsiderohen si shkrimet më të lexuara këtu te...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>