Kryefaqja Etiketat Seth Godin

Etiketim: Seth Godin

Shkrime të ndryshme nga ose për Seth Godin

Shtatë mëkate të marketingut sipas Seth Godin

Po filloni një biznes të ri, jeni sipërmarrës apo marketier, atëherë besoj e keni kuptuar vlerën e marketingut për suksesin dhe vijimësinë e biznesit...

Kjo është e thyer (This is broken) video nga Seth Godin!

Si t’i shfrytëzoni mundësitë që ju shfaqen me klientët brenda biznesit tuaj? Në këtë fjalim brilant Seth Godin, në një konferencë TED, e fillon prezantimin...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>