Mjeshtëria e shitjes (3): Kontakti me sy

Nga: Denis Gafuri minuta lexim | 0 komente2365 lexime


Lexoni pjesën e parë >> | Lexoni pjesën e dytë >>

Njohja e lëvizjes se trupit do të ju ndihmoj të realizoni shitje, të jeni më të suksesshëm në karrierë dhe në fund të ditës të fitoni më shumë para. Si t’i interpretojmë lëvizjet e trupit dhe si t’i japim kontaktin me sy në mënyrën e duhur personit me të cilin komunikojmë? Do ta trajtojmë tani. Kontakti me sy është jashtëzakonisht i rëndësishëm se si ndikon në realizim të shitjes, po ashtu mosdhënia e duhur e kontaktit me sy shumë lehtë mund ta humb realizimin e shitjes.

Një mik i imi kishte plan të shkoj të blejë një veturë dhe me ftoj që t’i bëjë shoqëri për t’i vizituar disa auto sallone. I thash po, do të vij me gjithë qejf dhe kur shkova me të vendosa t’i përcjelli lëvizjet e trupit të shitësve të ndryshëm gjatë procesit të komunikim dhe prezantimit të veturave. Është një kënaqësi të përcjellësh me vëmendje njerëzit dhe të ndërhysh gjatë komunikimit të tyre në situata të ndryshme duke shtuar pyetje të tjera.

Ja se çka pash kur shkuam gjatë vizitës te këto auto sallone në Prishtinë. Zakonisht kemi has në shitës të cilët dëshirojnë të ndërtojnë një raport të mirë me klientin si blerës dhe e bëjnë në mënyrën më të mirë të mundshme që na lë përshtypje të mirë.

Nëse keni ndonjë koment apo pyetje, mund të kontaktoni duke shkruar në emailin [email protected], apo në faqen e tij Denis Gafuri.

Ky shkrim u botua me lejen e vetë autorit. U botua fillimisht te Telegrafi.com

Lexoni pjesën e parë >> | Lexoni pjesën e dytë >>

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Mjeshtëria e shitjes (2): Shitja dhe blerja, si ndikojnë tek ne?

Mjeshtëria e shitjes (2): Shitja dhe blerja, si ndikojnë tek ne?

Mjeshtëria e shitjes (1): Me vetëbesim drejt cakut

Mjeshtëria e shitjes (1): Me vetëbesim drejt cakut
>