Anketë për krijimin e një Forumi

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente3515 lexime


Përshëndetje miq,

Ideja e krijimit të një forumi për diskutime dhe tematika më të gjera se sa shkrimet që publikojmë ka qenë dhe vazhdon të jetë një ide tërheqëse por që duhet konsideruar me kujdes.

Synimi kryesor është ofrimi i një platforme ku mund të bashkohen interesat dhe nevojat e një audiencë edhe më të gjerë se sa ajo për shkrimet që publikojmë por që lidhet me çështje dhe sfida konkrete biznesi, marketingu, etj.

Ndaj, po e fillojmë procesin e vlerësimit të nevojës duke ju ftuar të votoni në këtë anketë si dhe të na jepni komentet/sugjerimet tuaja konkrete se si duhet të vazhdojmë më tej.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?
>