• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Sondazhe
 • /
 • Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 1 komente2806 lexime


Ky sondazh është pjesë e një diskutimi më të gjerë që duam të bëjmë me ju lexuesit tanë. Ju lutem jepni votën tuaj si dhe komentet shtesë te pjesa më poshtë:


 • Taulant Cekrezi thotë:

  i ben aq shume here share nje postimi sa po i merzit dhe ata qe i kane bere Like faqes.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


  Gjithashtu mund të lexoni

  Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

  Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

  Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

  Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

  Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

  Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

  Anketë për krijimin e një Forumi

  Anketë për krijimin e një Forumi
  >