Ky sondazh është pjesë e një studimi që po bëjmë këtu te WebHost.al por do të pasohet me një shkrim plotësues ku do t’ju ofrojmë sugjerime dhe komente konkrete mbi shërbimet e ndryshme të hostimit.

Mund të zgjidhni më shumë se një opsion:


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Ju lutem vendosni emrin tuaj

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.