Kryefaqja Etiketat Marketingu dixhital

Etiketim: Marketingu dixhital

Përmbledhje me shkrime e këshilla mbi marketingun dixhital për biznesin apo organizatën tuaj, publikuar e kuruar nga ne këtu te SfidaBiznesi.com

Trajnimi “Marketingu Strategjik në Internet” te Qendrat Linkoln

Javën që vjen (7 nëntor) është planifikuar të zhvillohet trajnimi i radhës për “Marketingun Strategjik në Internet” që ofrohet nëpërmjet Qendrave Linkoln. Trajnimi është intensiv...

Zhvillime dhe njoftime: Trajnimi, Fjalori, Uebinari, Softe & Apps

Ndonëse këtë periudhë nuk kemi një shkrim të ri për t’ju sugjeruar, deshëm t’ju vëmë në dijeni për disa zhvillime dhe njoftime si më...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>