Një mesazh i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të investojnë në një biznes
Këshilla për sipërmarrësit e rinj (nga Aftesi.info)
5 Këshilla si të Filloni një Biznes të Suksesshëm
Blog: Parime dhe praktika në punën time si sipërmarres
Si ta shfrytëzoni më mirë faqen e Facebook-ut?
Çfarë ndodh kur dërgoni fushatë te 100 mijë adresa email!