Kryefaqja Etiketat Udheheqja

Etiketim: Udheheqja

7 zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm, sipas një njeriu që...

Autore: Marguerite Ward, CNBCÇfarë i dallon njerëz shumë të suksesshëm si Elon Mask (Elon Musk), Opera Uinfrie (Operah Winfrey), dhe Mark Zukerberg (Mark Zuckerberg)...

10 Thënie për Suksesin në Biznes nga Richard Brandson

Të gjithë kemi nevojë të vazhdueshme për frymëzim apo nxitje drejt atij që quhet suksesi në biznes. Në këtë fushë, modelet e duhur janë...

MË TË FUNDIT

TË NDRYSHME

>