• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Uebinar
 • /
 • Uebinar: Menaxhimi i ndryshimit – Elvira Rama, 26 nëntor 2020

Uebinar: Menaxhimi i ndryshimit – Elvira Rama, 26 nëntor 2020

Nga: Elvis Plaku29 Tetor 2020


203 të regjistruar deri në ora 2:45 PM

Përshëndetje miq!

Mbas një mungese disa mujore, kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë për uebinarin e ardhshëm që do zhvillohet me 26 nëntor, 18:30-19:30 me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ.

Axhenda e uebinarit: Menaxhimi i ndryshimit

 • Çfarë është ndryshimi;
 • Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit;
 • Përqafimi i ndryshimit;
 • Mbështetja e të tjerëve.

Gjatë ketij uebinari do të mësoni:

 • Si t’i ktheni ndryshimet e padëshiruara në avantazhin tuaj për rritjen në karrierë;
 • Si të mbështesni të tjerët në udhëtimin e tyre drejt ndryshimit;
 • Si ta ktheni pasigurinë në mundësi;

Nëse ju mundon ndonjëra nga këto pyetje, atëhërë bëhuni pjesë e këtij uebinari .... që të mësojmë së bashku. Regjistrimi dhe pjesëmarrja janë pa pagesë. Mos e humbisni këtë mundësi.

  0  0
Ditë
:
 
  0  3
Orë
:
 
  4  4
Minuta
:
 
  5  6
Sekonda

You missed out!

Shtoje në kalendarin tënd

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

How we respond to unwanted change

Tema sipas votave tuaja.

Rezultatet e sondazhit per uebinarin me Elvira Ramen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit

>