• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Trajnime
 • /
 • Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente lexime


E imagjinoni një platformë me të cilën mund të edukoni apo trajnoni punonjësit tuaj?

Po një sistem që ju lejon të përmirësoni aftësitë dhe njohuritë e personave me të cilët punoni?

Ose një platformë me aksese të ndryshme sipas grupeve të ndryshme?

Nuk bëhet fjalë për sisteme apo platforma imagjinare por kurse dhe sisteme që mund t'i përshtaten nevojave të biznesit apo organizatës tuaj.

Në këtë uebinar do flasim për ‘kurset online’ dhe antarësimet online!

Për kë është ky trajnim:
 • Bizneset që punojnë online, por jo vetëm;
 • Sipërmarrjet apo organizatat që kanë mbi 5 punonjës;
 • Sipërmarrësit që synojnë të ofrojnë kurse online për trajnime;
 • Qendra kursesh;
 • Institucione që punojnë me grupe të ndryshme.
Pjesë nga video trajnimi: Nevoja për inovacion (risi)

Customers served!
5 të regjistruar deri tani

Përditësuar më: 19 Kor 20241:20

Ja pse duhet të investoni në kurset online:

 • Automatizojnë një pjesë të proceseve të përsëritura;
 • Lehtësojnë komunikimin, pasi janë në format dixhital;
 • Standardizojnë edukimin/informimin e brendshëm apo të jashtëm të personelit apo klientëve të biznesit;
 • Lehtësojnë opsionet për informimin, edukimin e vazhdueshëm;
 • Mundësojnë përmirësimim/përditësimim i vazhdueshëm për personelin apo klientët;
 • Dokumentim i brendshëm (arkiva materialesh);

Elvis Plaku është sipërmarrës dhe konsulent me eksperiencë korporative dhe private. Aktualisht bashkë-menaxhon dy biznese private dhe shërben si konsulent dhe trajnues për disa biznese/organizata të mirënjohura në vend.

Ekspertiza e tij vjen nga ndërthurja e një sërë përvojash si në botën korporative ashtu edhe në atë private në Shqipëri dhe jashtë. Prirjet dhe dëshira e tij për të eksploruar drejtime të reja e kanë përballur me përvoja në fusha nga më të ndryshmet si: marketingu, psikologjia, komunikimi, burimet njerëzore, teknologjia, etj. Në 2011, përfundoi studimet e nivelit Master për administrim biznesi nga Regent University në Virginia Beach, Virginia, USA.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Webinar anglisht: Vlerat thelbësore të udhëheqjes

Webinar anglisht: Vlerat thelbësore të udhëheqjes

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress
>