• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Uebinar
 • /
 • Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Nga: Elvis Plaku29 Tetor 2020


211 të regjistruar

Përshëndetje miq!

Mbas një mungese disa mujore, patëm kënaqësinë të zhvillonim një uebinar me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ.

Axhenda e uebinarit ishte:

 • Çfarë është ndryshimi;
 • Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit;
 • Përqafimi i ndryshimit;
 • Mbështetja e të tjerëve.

Gjatë këtij uebinari, ndjekësit mësuan:

 • Si t’i kthejnë ndryshimet e padëshiruara në avantazh për rritjen në karrierë;
 • Si të mbështesni të tjerët në udhëtimin e tyre drejt ndryshimit;
 • Si ta ktheni pasigurinë në mundësi;

Ju mund ta gjeni regjistrimin e plotë të uebinarit duke klikuar butonin këtu poshtë. Aksesimi i videos kërkon që të jeni të regjistruar, që mund të bëni duke klikuar butonin këtu poshtë.

Nëse keni interes të zhvilloni trajnime për veten tuaj apo personelin, atëherë ju ftojmë të na kontatoni direkt.

Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi

Prezantuese: Elvira Rama

Eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ

 • Mbi 20 vite eksperiencë
 • Udhëheqëse karriere
 • Zhvillim organizativ dhe zhvillim udhëheqje
 • Eksperte për menaxhimin e ndryshimit
 • Trajnere për ndërtimin e skuadrave
 • Eksperte për organizatat ndërkulturore dhe kulturën e organizatës

Axhenda

 • Ndryshimi, si përkufizohet
 • Menaxhimi i vetes gjatë ndryshimit
 • Përqafimi i ndryshimit
 • Mbështetja e të tjerëve

Prezantimi

 • 70:20:10 Modeli si mësojmë dhe zhvillohemi
 • 5 faktorët për rritje pozitive
 • 4 mënyrat se si ne mësojmë
 • Menaxhimi i vete gjatë ndryshimit
 • Si reagojmë ndaj ndryshimit që nuk e duam
 • Ri-ngritja pas sfidave
 • Ndryshimi = mundësi të reja
 • Proaktiv vs. Reagues
 • 5 gjëra të rëndësishme përballë ndryshimit
 • Zhvillimi personal gjatë ndryshimit
 • Si të kuptojmë që kemi qëndrueshmëri përballë ndryshimit
 • Si të mbështesim të tjerët
 • Komunikimi dhe zhvillimi
 • Tranzicioni: Mbarimi, Zona neutrale dhe Fillimi i ri
 • Pyetje & Përgjigje
How we respond to unwanted change

Tema sipas votave tuaja.

Rezultatet e sondazhit per uebinarin me Elvira Ramen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit

>