fbpx
 • Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Uebinar
 • /
 • Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Nga: Elvis Plaku19 Maj 2020 | 0 komente


27 të regjistruar

Përshëndetje miq!

Nëse keni dëgjuar apo jeni të interesuar të bëheni pjesë e trajnimit: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress, atëherë ju ftojmë të ndiqni regjistrimin e këtij uebinari që u zhvillua me datë 28 maj 2020 me pjesëmarrje nga Shqipëria, Maqedonia, Kosova dhe Italia.

Kur: Të enjten, datë 28 maj, ora 18:00-19:00

------ PROMO -------
--------------------

Ku: Uebinar online (nga laptopi ose telefoni juaj)

Sa: Me regjistrim.

Ndër temat që u trajtuan në këtë uebinar ishin:

 • Njihuni me trajnuesin tuaj;
 • Pse ju duhet faqja juaj;
 • Sfida e mediave sociale;
 • Avantazhet e faqes tuaj;
 • Sfidat e publikimit;
 • Formati & përfitimet e trajnimit.

Hapat si do mund të bëheni pjesë e uebinarit

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit
>