Kryefaqja Etiketat Video

Etiketim: Video

Përmbledhje me shkrime e këshilla mbi Videot për nevojat e biznesit apo organizatës suaj, publikuar e kuruar nga ne këtu te SfidaBiznesi.com

Kjo është e thyer (This is broken) video nga Seth Godin!

Si t’i shfrytëzoni mundësitë që ju shfaqen me klientët brenda biznesit tuaj? Në këtë fjalim brilant Seth Godin, në një konferencë TED, e fillon prezantimin...

Këshilla për sipërmarrësit e rinj (nga Aftesi.info)

Ndër gjërat që bëjmë me këtë faqe por edhe faqe të tjera është monitorimi i interesit të lexuesve tanë bazuar mbi statistikat e gjeneruara...

7 hapa drejt suksesit të qëndrueshëm financiar

Arritja e suksesit të qëndrueshëm financiar, si çdo gjë e rëndësishme në jetë, kërkon kohën e vet dhe  mbështetje mbi parime të shëndetshme të...
>