Sfida Biznesi (Logo)

Konfirmoni pagesën tuaj për t'u bërë pjesë e trajnimit

Konfirmoni paketën e trajnimit për Wordpress

Product
Quantity
Price
Trajnimi Si te kemi sukses me Wordpress
Paketa PLUS: Si të kemi sukses me WordPress
6 orë trajnim ndëraktiv në grup + 1 vit hostim (me domain)
+
119.99 

Hollësi faturimi

Informacion shtesë

Porosia juaj

Produkt Nënshumë
Trajnimi Si te kemi sukses me Wordpress
Paketa PLUS: Si të kemi sukses me WordPress
  × 1
119.99 
Nënshumë 119.99 
Gjithsej 119.99 
  • Paguani me kartën tuaj me PayPal.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të përpunuar porosinë tuaj, për të mbuluar funksionimin e këtij sajti për ju, dhe për qëllime të tjera të përshkruara te rregulla privatësie jonë.

>
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, prisni dhe pak! Porosia juaj është thuajse gati ....

Momenti i duhur për ta rivlerësuar...

Trajnim invididual, sipas nevojave tuaja!

14.99 
Ju keni opsionin që t'i shtoni porosisë tuaj një orë shtesë trajnim individual, sipas nevojave tuaja. Kjo opsion ju lejon të shkoni përtej trajnimit, për të mësuar teknika dhe gjetur zgjidhje që i përshtaten rastit tuaj individual.