Paketa e Anëtarësisë

Përshëndetje!  Kursi që zgjodhët është pjesë e Paketës së Anëtarësisë.
Anëtarët ekzistues mund të logohohen direkt. Nëse jeni anëtar i ri, lutemi regjistrohuni duke blerë paketën tonë.

Paketa e Anëtarësisë përfshin mbi 15 trajnime dhe kurse të ndryshme, që mund t'i bëni tuajat me një cmim promocional. Porositeni që ta përfitoni!

Aksesi për kurset ju jepet automatikisht me konfirmimin e pagesës dhe ato bëhen menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Paketa baze cmimet

Disa nga kurset që përfitoni si pjesë e kësaj pakete:

Aksesi për kurset ju jepet automatikisht me konfirmimin e pagesës dhe ato bëhen menjëherë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Nëse keni ende pyetje apo dëshironi sqarime të mëtejshme, mos nguroni të na kontaktoni.

Nëntotali Apply TotaliTotali për t'u paguar sot Paguaj
>