Shtoni komentin tuaj këtu poshtë!

 • Velide Llanaj thotë:

  Te Faleminderit zoti Elvis. Dija nuk ka fund. Po ne fakt kjo eshte nje ceshtje me te vertete problematike, sidomos kur jane dhe te dhena e informacion qe ndahet ne organizate me kredenciale te vecanta per cdo punonjes

 • Samed Berisha thotë:

  Shpresoj te kalojm mir

  • Pershendetje Samed,

   faleminderit qe jeni bere pjese e ketij kursi, na shkruani serish ketu te komentet qe t’ju ndihmojme me tej.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >