Shtoni komentin tuaj këtu poshtë!

 • Arlinda ferizi thotë:

  Shum mire dhe dua te vazhdoj me tutje

  • Pershendetje Arlinda,

   ky kurs ka per synim perzantimin e avantazheve te platformave online jo vetem per kurset por edhe per nevoja te tjera qe ka cdo kompani. A eshte kjo dicka qe eshte me interes per ju, pra krijimi i kurseve online?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >