• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Sondazhe
  • /
  • Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Anketim: Çfarë trajnimesh do t’ju interesonin më shumë?

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 0 komente968 lexime


Ne jemi duke punuar vazhdimisht për të zgjeruar gamën e prezantimeve dhe trajnimeve që mund t'ju ofrojmë.

Duke ju falenderuar paraprakisht për interesimin, do e vlerësonim shumë kontributin tuaj të vyer nëpërmjet kësaj ankete me 2 pyetje (20 sekonda) që do na ndihmojë t'ju shërbejmë më mirë në vazhdim.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

Një fillim i mirë dhe dy shkrime të reja!

Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

Çfarë këshillash do t’ju interesonin më shumë?

Anketë për krijimin e një Forumi

Anketë për krijimin e një Forumi

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?

Sondazh: A mjafton vetëm faqja e Facebook-ut për një biznes?
>