play

Fillimet e një biznesi, Video

0  komentet

Ka vetëm 3 mënyra për të rritur biznesin tuaj

Pa shumë fjalë dhe pa u zgjatur ka vetëm 3 mënyra për të
rritur biznesin tuaj.

  • 1
    Rrisni numrin e klientëve;
  • 2
    Rrisni vlerën mesatare për transaksion të çdo klienti;
  • 3
    Rrisni numrin e transaksioneve për çdo klient.


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Trajnim: Siguria & privacia në internet

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>