Trajnim i hapur: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress

Nga: Elvis Plaku minuta lexim | 1 komente1056 lexime


Nëse keni një projekt, biznes apo organizatë atëherë ju duhet patjetër edhe një faqe në internet. Nuk bëhet fjalë për preferencë por një domosdoshmëri.

Ndërkohë, nëse ndërtimi i një faqe në internet ju duket ende si një sfidë e pakalueshme por nuk ka pse të jetë kështu.

Para disa vitesh ishte disi sfidë por tashmë kjo është bërë shumë e lehtë dhe moria e platformave dhe shërbimeve që e ofrojnë si mundësi shtohet çdo ditë.

Synimi i këtij trajnimi nuk është t’ju tregojë për çdo platformë që ekziston apo t’ju bindë që ju duhet një faqe!

Synimi është t’ju tregojë një mënyrë të sprovuar dhe të thjeshtë se si të ndërtoni faqen tuaj të parë apo atë të radhës me një platformë të mirënjohur si WordPress-i.

Aktualisht, mbi 30% e faqeve që ndërtohen në internet janë me WordPress. E përsëris, mbi 30%!

Kjo platformë e ka treguar që është super e lehtë për t’u përdorur dhe përshtatur me çdo lloj nevoje apo faqeje që ju keni nevojë të krijoni.

Ky trajnim do t’ju mësojë nga t’ia filloni që të ndërtoni faqen tuaj me WordPress.

Preferohet te paraqiteni me laptop nëse keni mundësi.

Kur: 4 dhjetor, ora 16:00

Ku: @ivanajfoundation

Si: hyrja falas, me regjistrim

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

I keni parë kurset tona online?

I keni parë kurset tona online?

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Konferencë: Bëhuni pjesë e “Balkan FLOSStival”, 5-6 dhjetor 2020

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Ofertë: Menaxhoni mediat sociale me Publer – kompani shqiptare në AppSumo

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re

Njoftim: SfidaBiznesi.com me faqosje të re
>