fbpx

Uebinar: Si të përdorim Fiverr me sukses

Nga: Elvis Plaku18 Nëntor 2021 | 2 komente


Kujt nuk i duhen ca para shtesë cdo muaj?!!

Ndoshta keni një punë apo rrogë fikse.

Ndoshta të ardhurat që gjeneroni nga ‘startup-i’ juaj nuk mjaftojnë për të mbuluar gjithë shpenzimet e tjera.

Por ju keni disa aftësi dhe kohë shtesë që mund t’i vini në funksion të dikujt që mund t'ju paguaj, direkt nga interneti.

Atëherë, ky uebinar është për ju!

Datë: E enjte, 2 dhjetor 2021

Ora: 18:30-19:30

Pjesëmarrja: Falas, me regjistrim

Vendi: Uebinar online

  0  0
Ditë
:
 
  0  1
Orë
:
 
  5  5
Min
:
 
  0  3
Sek

You missed out!

Customers served!
1 të regjistruar deri tani

Përditësuar më: 24 Jan 202214:42

Çfarë është Fiverr?

Nëse nuk e keni hasur ende si faqe, Fiverr është një nga platformat më të mëdha që lidh bizneset me punonjësit e pavarur apo siç mund ta keni dëgjuar “freelancer” – thënë ndryshe sipërmarrësit e pavarur.

Në një situatë botërore ku shumë biznese i kanë transferuar një pjesë të madhe të operacioneve të tyre ‘online’ dhe me rritjen e nevojës për punësim, Fiverr është një alternativë shumë e mirë për të sprovuar veten dhe sigurisht për të fituar më shumë financiarisht.

Tashmë kjo platformë mbështet mijëra sipërmarrës dhe biznese, në të gjithë botën, dhe është e disponueshme edhe për sipërmarrës të pavarur nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe çdo vend tjetër i botës.

Prezantuese

Për të na bërë një prezantim më të plotë se si të përdorim Fiverr me suksessi dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja, kemi të ftuar zj. Greta Pina.

Greta Pina ka një eksperiencë pune prej 5 vitesh në fushën mediatike. Kjo eksperiencë përfshin: folëse në radio, artise voiceover-i, editim dhe montim audio & video, menaxhim i rrjeteve sociale, krijim përmbajtjeje për faqe interneti, përkthim dhe redaktim, etj. Momentalisht punon në shkollën biblike ISTL, si asistente mësuesi dhe në departamentin e multimedias.  

Greta ka fituar aftesitë e saj në fushat ku punon kryesisht në formë autodidakte dhe përmes kurseve/workshop-eve online ose fizike. Dëshira për të mësuar dhe pasioni për botën e multimedias i kanë shërbyer gjithmonë për të zbuluar gamën e gjerë të mundësive që teknologjia ofron për të shprehur idetë vizualisht për cilëndo audiencë. 

Greta është diplomuar në nivelin Master Shkencor në Bioteknologji në Universitetin e Tiranës. Gjithashtu është diplomuar në nivel Bachelor për studime teologjike dhe lidershipi në Shkollën Ndërkombëtare të Teologjisë dhe Udhëheqjes. Momentalisht vazhdon studimet në nivelin mater në Institutin TCMII për studime teologjike. 

  • Ju faleminderit. Uroj te keni marre pjese te sesioni live. Ne do kemi dhe nje regjistrim i cili do t’ju behet i disponueshem pas pak ditesh.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Etiketa


  Gjithashtu mund të lexoni

  7 mënyra për të qenë një lider i suksesshëm

  7 mënyra për të qenë një lider i suksesshëm

  A jeni bërë gati për festat e fundvitit?

  A jeni bërë gati për festat e fundvitit?

  Si kategorizohen faqet e biznesit?

  Si kategorizohen faqet e biznesit?

  Mozilla Tech Speakers Tirana #1 & OSCAL 2016

  Mozilla Tech Speakers Tirana #1 & OSCAL 2016

  Pse biznesi juaj duhet të ketë një blog?

  Pse biznesi juaj duhet të ketë një blog?

  Si të jeni një lider karizmatik dhe i pushtetshëm

  Si të jeni një lider karizmatik dhe i pushtetshëm

  ASANA: Aplikacion për menaxhimin e projekteve dhe punës në grup!

  ASANA: Aplikacion për menaxhimin e projekteve dhe punës në grup!

  3 Avantazhet e Marketingut me Email

  3 Avantazhet e Marketingut me Email

  Dy shërbime që mund t’ju interesojnë! ProtonMail & Amazon Drive

  Dy shërbime që mund t’ju interesojnë! ProtonMail & Amazon Drive

  7 arsyet për t’iu bashkuar një rrjeti profesionistësh

  7 arsyet për t’iu bashkuar një rrjeti profesionistësh

  Sfidat e punësimit për të rinjtë!

  Sfidat e punësimit për të rinjtë!

  RE: Përmbledhje me komentet & sugjerimet tuaja!

  RE: Përmbledhje me komentet & sugjerimet tuaja!

  7 këshilla si të gjeni punë nëpërmjet internetit

  7 këshilla si të gjeni punë nëpërmjet internetit

  6 pyetje përpara se të filloni biznesin ose sipërmarrjen tuaj

  6 pyetje përpara se të filloni biznesin ose sipërmarrjen tuaj

  Si të qëndrosh mbi shpatullat e gjigandëve!

  Si të qëndrosh mbi shpatullat e gjigandëve!

  Biznesi: Sa vlen koha e fansave tuaj në Facebook?

  Biznesi: Sa vlen koha e fansave tuaj në Facebook?

  Si të përballeni me sfidat e suksesit dhe të ardhmen!

  Si të përballeni me sfidat e suksesit dhe të ardhmen!

  Efektet e dritës blu: Pse nuk duhet ta përdorni celularin para gjumit

  Efektet e dritës blu: Pse nuk duhet ta përdorni celularin para gjumit

  Mprehe sëpatën para se të fillosh punën!

  Mprehe sëpatën para se të fillosh punën!

  Pse Facebook ka filluar spastrimin e “Like”-ve nga faqet publike në Facebook?

  Pse Facebook ka filluar spastrimin e “Like”-ve nga faqet publike në Facebook?

  Si ta hostoj faqen: falas apo me pagesë?

  Si ta hostoj faqen: falas apo me pagesë?

  Reklamat online: Facebook, Google, LinkedIn, etj!

  Reklamat online: Facebook, Google, LinkedIn, etj!

  Pse duhet të keni një adresë profesionale?

  Pse duhet të keni një adresë profesionale?

  Përfitimet e një ditari profesional!

  Përfitimet e një ditari profesional!

  Si ta shmangni dhimbjen e shpinës në zyrë?

  Si ta shmangni dhimbjen e shpinës në zyrë?

  Hapësira e punës: 10 dizavantazhet e punës në një zyrë të hapur

  Hapësira e punës: 10 dizavantazhet e punës në një zyrë të hapur

  Komunikim: Si të kuptoheni me personat e vështirë

  Komunikim: Si të kuptoheni me personat e vështirë

  Diskutim: Pse nuk më do si klientin tënd?!!

  Diskutim: Pse nuk më do si klientin tënd?!!

  Si të filloni një blog tuajin!

  Si të filloni një blog tuajin!

  A e dini nga ju vijnë vizitorët e faqes tuaj?

  A e dini nga ju vijnë vizitorët e faqes tuaj?

  Alternativat e edukimit online!

  Alternativat e edukimit online!

  Pse ju duhet një domain name .AL

  Pse ju duhet një domain name .AL

  Si të krijoni strategjinë tuaj për median sociale

  Si të krijoni strategjinë tuaj për median sociale

  Qëndrimi ulur na bën vërtet keq për shëndetin?

  Qëndrimi ulur na bën vërtet keq për shëndetin?

  Nga rrezikohet siguria e privacia juaj online

  Nga rrezikohet siguria e privacia juaj online

  Këshilla: Si të qëndroni të sigurt online? Pjesa e parë

  Këshilla: Si të qëndroni të sigurt online? Pjesa e parë

  Si ta zgjeroni rrjetin tuaj profesional në LinkedIn?

  Si ta zgjeroni rrjetin tuaj profesional në LinkedIn?

  Naill Ferguson: 6 Idetë që i Sollën Mirëqenien Perëndimit

  Naill Ferguson: 6 Idetë që i Sollën Mirëqenien Perëndimit

  Si ta shfrytëzoni më mirë faqen e Facebook-ut?

  Si ta shfrytëzoni më mirë faqen e Facebook-ut?

  Kur duhet të postoni online në blog apo mediat sociale?

  Kur duhet të postoni online në blog apo mediat sociale?

  Çfarë ndodh kur dërgoni fushatë te 100 mijë adresa email!

  Çfarë ndodh kur dërgoni fushatë te 100 mijë adresa email!

  Pse duhet të keni një faqe zyrtare në Facebook?

  Pse duhet të keni një faqe zyrtare në Facebook?

  Menaxhimi: Meritat e vërteta të stilolapsit dhe letrës në biznes!

  Menaxhimi: Meritat e vërteta të stilolapsit dhe letrës në biznes!

  Pse duhet të keni një profil profesional në LinkedIn?

  Pse duhet të keni një profil profesional në LinkedIn?

  Pse bizneset shqiptare duhet të bëjnë marketing me email?

  Pse bizneset shqiptare duhet të bëjnë marketing me email?

  Jeni i pushuar! Shenjat që jua tregojnë

  Jeni i pushuar! Shenjat që jua tregojnë

  Si ndikon interneti në komunikimin tonë?

  Si ndikon interneti në komunikimin tonë?

  Si të ndiqni profesionistët e preferuar në LinkedIn?

  Si të ndiqni profesionistët e preferuar në LinkedIn?
  >