fbpx
  • Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Uebinar
  • /
  • Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Uebinar: WordPress si Content Editor dhe Marketer, 5 nëntor 2020

Nga: Aulona Kolicaj2 Nëntor 2020 | 0 komente


Tirana WordPress Meetup organizoi uebinarin me temën: 

"WordPress si Content Editor dhe Marketer"

me trajnues ekspertin dhe sipërmarrësin z. Elvis Plaku.

Ju mund ta shihni regjistrimin e plotë të uebinarit duke përdorur linkun e mëposhtëm:

------ PROMO -------
--------------------

Takimi u zhvillua me 5 Nëntorora 18:00 në platformën Zoom, online.


Komuniteti i Tirana WordPress meetup bashkohet të enjten e parë të çdo muaji. Në çdo takim diskutohet për WordPress. Programi vendoset nga komuniteti dhe zakonisht në fund të çdo aktiviteti vendoset se për çfarë do të diskutohet në aktivitetin e rradhës. Nëse jeni të interesuar për një temë specifike ju lutemi të shkruani te grupi dhe sugjerimi juaj do merret në shqyrtim nga komuniteti.

Për të qenë pjesë e komunitetit nuk ka nevojë të jeni ekspert i WordPress pasi të gjithë janë të mirëpritur.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Uebinar: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Uebinar mbi trajnimin: Si të publikoni faqen tuaj me WordPress

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit

Uebinar: Sistemi me 3 hapa për ta përgatitur biznesin tuaj përballë ndryshimit
>